bord på trägolv

Rörmokare Göteborg

Välkommen till Entreprenad och rör i väst AB, professionella rörmokare i Göteborg!

Ett team av erfarna rörmokare som strävar efter att erbjuda högkvalitativa och pålitliga lösningar för alla dina VVS-behov. Oavsett om det handlar om installation, reparation eller underhåll av rör och avloppssystem, så står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.

KONTAKTA OSS

Vi hör av oss inom 24h
bord på trägolv

Rörmokare över hela Göteborg

Behöver du en pålitlig rörmokare i Göteborg? Vårt professionella team av rörmokare står till tjänst i hela Göteborgsregionen. Med våra omfattande VVS-tjänster och expertkunskaper är vi dedikerade att hantera alla dina rörrelaterade behov.

Vår rörmokartjänst täcker alla delar av Göteborg, från centrala områden som Hisingen, Majorna, och Linnéstaden till förorter som Mölndal, Partille och Frölunda. Oavsett var du befinner dig i Göteborgsområdet kan du lita på oss för att snabbt och effektivt lösa dina VVS-problem.

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive rörinstallation, reparation av läckor, avloppsrensning, VVS-underhåll och mycket mer. Vårt team av erfarna rörmokare har gedigen kunskap om de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att jobbet blir korrekt utfört varje gång.

När du väljer oss som din rörmokare i Göteborg kan du förvänta dig högkvalitativt arbete, snabb respons och konkurrenskraftiga priser. Vi värdesätter våra kunders tillfredsställelse och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i Göteborg. Lita på oss som din pålitliga partner för alla dina VVS-behov i Göteborgsregionen.

Rörjour Göteborg – Snabb och pålitlig hjälp vid akuta VVS-problem

Behöver du akut hjälp med ett VVS-problem i Göteborg? Vår rörmokarfirma är här för att bistå dig med vår pålitliga och effektiva rörjourstjänst. Vi förstår att VVS-nödsituationer kan inträffa när som helst, oavsett tid på dygnet, och det är då vi kliver in för att lösa problemet snabbt och professionellt.

När du kontaktar vår rörjour i Göteborg kommer vi att rycka ut omedelbart för att åtgärda akuta situationer som läckande rör, stopp i avloppet, trasiga vattenledningar eller andra oplanerade VVS-problem. Vårt team av erfarna och certifierade rörmokare är välutrustade med expertkunskaper och specialverktyg för att snabbt identifiera och åtgärda problemet.

Vi sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus. Med vår rörjourstjänst kan du förvänta dig:

 • Snabb respons: Vi förstår vikten av att agera snabbt vid VVS-nödsituationer. Därför är vår rörjour tillgänglig dygnet runt för att svara på ditt samtal och vara på plats så snabbt som möjligt.

 • Expertis och erfarenhet: Vårt team består av kunniga och erfarna rörmokare som har hanterat en mängd olika akuta VVS-problem. Vi har den kompetens som krävs för att lösa problemet effektivt och säkert.

 • Kvalitetsarbete: Vi utför alla våra rörjouruppdrag med omsorg och precision. Vi använder högkvalitativa material och följer branschstandarder för att säkerställa att arbetet är hållbart och långvarigt.

 • Kundfokus: Vi strävar alltid efter att ge en utmärkt kundupplevelse. Vår personal är vänlig, professionell och lyhörd för dina behov. Vi arbetar aktivt för att överträffa dina förväntningar och se till att du är nöjd med vårt arbete.

När du behöver en pålitlig rörjour i Göteborg är vi det självklara valet. Kontakta oss omedelbart vid akuta VVS-problem, och vi kommer att vara där för att hjälpa dig. Med vår rörjourtjänst kan du känna dig trygg i att ditt VVS-problem snabbt och professionellt kommer att bli åtgärdat.

bord på trägolv
bord på trägolv

Stopp i handfat eller avlopp - ett minne blott

Ligger du vaken på nätterna med ett stopp i handfatet eller avloppet? Oroa dig inte längre! Vår professionella rörmokartjänst är här för att göra stopp i handfatet eller avloppet till ett minne blott.

Vi förstår hur frustrerande det kan vara att ha ett stopp i handfatet eller avloppet. Det kan störa din vardag och orsaka onödigt besvär. Men med vårt erfarna team av rörmokare kan du vara säker på att problemet kommer att åtgärdas snabbt och effektivt.

Vi specialiserar oss på att hantera alla typer av stopp i handfat och avlopp, oavsett om det är på grund av hår, matrester, eller andra hinder. Våra rörmokare har den expertkunskap och de verktyg som krävs för att lösa problemet och återställa fullständig avloppsfunktion.

Genom att använda moderna metoder och avancerad utrustning kan vi identifiera och eliminera stoppet på ett skonsamt sätt. Vårt mål är att ge dig en smidig och effektiv lösning, så att du kan fortsätta med din vardag utan avbrott.

Glöm bekymren och låt oss ta hand om stoppet i ditt handfat eller avlopp. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Med vår hjälp kommer stopp i handfatet eller avloppet att bli ett minne blott och du kan återgå till att njuta av en friktionsfri avloppshantering.

Behjälpliga rörmokare till både företag och privatpersoner

Våra professionella rörmokare är här för att vara till hjälp för både företag och privatpersoner. Oavsett om du behöver rörinstallation, reparation, underhåll eller andra VVS-tjänster, kan du lita på vårt dedikerade team för att lösa dina behov på ett effektivt och pålitligt sätt.

För företag erbjuder vi skräddarsydda VVS-lösningar som är anpassade efter dina specifika krav. Vi förstår vikten av att ha fungerande VVS-system för att säkerställa en smidig drift av din verksamhet. Våra erfarna rörmokare kan hantera allt från större rörinstallationer till snabba reparationer och service för att minimera avbrott i din verksamhet.

För privatpersoner är vi här för att ta hand om alla dina rörrelaterade behov i ditt hem. Oavsett om du står inför en läckande kran, ett stopp i avloppet eller behöver hjälp med installation av nya VVS-funktioner, så kan du lita på oss för att leverera högkvalitativt arbete och professionell service.

Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar oavsett om de är företag eller privatpersoner. Vårt team av rörmokare har expertkunskaper, erfarenhet och tillgång till de senaste verktygen och teknikerna för att leverera pålitliga och effektiva VVS-tjänster.

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om hur vi kan vara till hjälp för ditt företag eller dina privata VVS-behov. Vi ser fram emot att arbeta med dig och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

bord på trägolv
bord på trägolv

Mer tid över till annat - lämna över VVS-problem till proffs

Frigör mer tid i din vardag och överlåt ansvaret för dina VVS-problem till våra professionella rörmokare. Vi finns här för att ta hand om alla dina VVS-utmaningar, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Oavsett om det gäller reparation av läckande rör, installation av nya VVS-funktioner eller lösningsorienterad service, så har vårt erfarna team expertkunskapen för att hantera det. Vi tar hand om allt från mindre hushållsproblem till större projekt, både för privatpersoner och företag.

Genom att överlämna dina VVS-problem till oss kan du vara trygg med att arbetet utförs på ett professionellt och effektivt sätt. Vi använder oss av avancerad utrustning och de senaste teknikerna för att säkerställa att jobbet blir korrekt utfört varje gång.

Lämna över dina VVS-bekymmer till vårt pålitliga team och ge dig själv mer tid över till att göra det du älskar. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig en smidig och problemfri upplevelse.

Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra professionella VVS-tjänster. Med oss vid din sida kan du vara säker på att dina VVS-problem blir lösta på ett tillförlitligt och effektivt sätt, så att du kan fokusera på annat i ditt liv.

Vanliga frågor vi får som rörmokare i Göteborg

 1. Vad kostar det att anlita en rörmokare i Göteborg?

  • Priserna för att anlita en rörmokare i Göteborg kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av arbete som behövs, omfattningen av projektet och den specifika rörmokartjänsten du behöver. Det är vanligt att rörmokare använder sig av timpriser eller fasta priser för olika typer av tjänster.

   Det bästa sättet att få en exakt uppskattning av kostnaden är att kontakta olika rörmokare i Göteborg och begära offert för ditt specifika projekt eller problem. Det ger dig möjlighet att jämföra priser och välja det alternativet som passar bäst för din budget och behov.

   När du tar kontakt med rörmokare, är det också bra att vara så detaljerad som möjligt om arbetet som behöver utföras. Det kan hjälpa dem att ge en mer exakt prisuppgift och undvika eventuella överraskningar längre fram.

   Kom ihåg att det är viktigt att inte bara fokusera på kostnaden när du väljer en rörmokare. Kvaliteten på arbetet, pålitlighet och erfarenhet är också viktiga faktorer att beakta. Det kan vara värt att betala lite extra för en pålitlig och erfaren rörmokare som kan ge dig högkvalitativt arbete och långsiktiga lösningar.

   Sammanfattningsvis kan priserna för att anlita en rörmokare i Göteborg variera och det är bäst att kontakta olika rörmokare för att få exakta prisuppgifter för ditt specifika projekt eller problem.

 2. Vad ska man tänka på om man ska anlita rörmokare i Göteborg?

  • När du ska anlita en rörmokare i Göteborg, är det viktigt att vara noggrann och göra en välgrundad bedömning. Här är några faktorer att tänka på:

   • Erfarenhet och kompetens Kontrollera att rörmokaren har tillräcklig erfarenhet och kompetens för att utföra det specifika arbetet. Fråga efter referenser och läs recensioner eller omdömen från tidigare kunder.

   • Licens och certifiering Se till att rörmokaren har nödvändiga licenser och certifieringar för att utföra VVS-arbeten i Göteborg. Detta garanterar att de uppfyller branschstandarder och följer lokala regler och bestämmelser.

   • Försäkringsskydd Kontrollera att rörmokaren har tillräcklig försäkringsskydd. Detta är viktigt för att skydda både dig och rörmokaren vid eventuella olyckor eller skador som kan inträffa under arbetet.

   • Prisuppskattning Be om en detaljerad prisuppskattning och specificera vilka tjänster och material som ingår. Var medveten om att det lägsta priset inte alltid är det bästa valet. Se till att du får en rimlig balans mellan pris och kvalitet.

   • Garanti Fråga om rörmokaren erbjuder någon form av garanti på sitt arbete eller på de material som används. En garanti ger dig extra trygghet och skydd om det skulle uppstå problem efter avslutat arbete.

   • Kommunikation och tillgänglighet Se till att du kan kommunicera tydligt med rörmokaren och att de är tillgängliga för att svara på dina frågor och ge råd. Bra kommunikation är viktig för att säkerställa att arbetet utförs enligt dina önskemål och förväntningar.

   • Omdömen och rekommendationer Ta reda på vad andra människor säger om rörmokaren genom att läsa omdömen och rekommendationer online eller genom att fråga i ditt nätverk. Det kan ge dig en bättre bild av deras pålitlighet och kvalitet på arbetet.

   Genom att noggrant överväga dessa faktorer och välja en pålitlig och kompetent rörmokare i Göteborg kan du ha större förtroende för att dina VVS-behov kommer att tas om hand på ett professionellt och pålitligt sätt.

 3. Vilka problem kan en rörmokare lösa?

  • En rörmokare är specialiserad på att lösa olika typer av VVS-problem och kan hantera en mängd olika uppgifter. Här är några vanliga problem som en rörmokare kan lösa:

   • Läckor Rörmokaren kan hitta och åtgärda läckor i rör, kranar, toaletter, vattenledningar eller avloppssystem. De kan utföra reparationer eller byta ut defekta komponenter för att stoppa läckaget.

   • Avloppsproblem Om du har avloppsproblem som stopp i avloppet, dålig avrinning eller illaluktande avlopp, kan en rörmokare hjälpa till att rensa avloppet och återställa normal funktion.

   • Rörinstallation Rörmokaren kan installera nya rör och VVS-system, inklusive VVS-funktioner som kranar, duschar, toaletter, diskmaskiner och tvättmaskiner.

   • Varmvattenberedare Rörmokaren kan installera, reparera och underhålla varmvattenberedare. De kan åtgärda problem med bristande varmvattenförsörjning, läckage eller felaktig funktion.

   • Sanitära reparationer Rörmokaren kan utföra reparationer på sanitära anläggningar såsom toaletter, handfat, badkar och duschar. De kan fixa läckande toaletter, stopp i avloppet och andra problem relaterade till sanitetsanläggningar.

   • Rengöring och underhåll Rörmokaren kan erbjuda regelbunden rengöring och underhåll av VVS-system för att förebygga problem och säkerställa att de fungerar korrekt. Detta kan inkludera avloppsrensning, inspektion av rör och kontroll av vattenkvalitet.

   Dessa är bara några exempel på de problem som en rörmokare kan hjälpa till att lösa. Det är viktigt att komma ihåg att rörmokare har bred kunskap och erfarenhet inom VVS-området och kan hjälpa till med en mängd olika frågor och projekt.

 4. Är ni behjälpliga 24/7?

  • Många rörmokare erbjuder akutjour och kan vara tillgängliga 24/7 för att hantera oplanerade och akuta VVS-problem. Dessa problem kan uppstå när som helst, även på natten, under helger eller under semestertider. Att ha tillgång till en rörmokare som erbjuder dygnet runt-service kan vara särskilt viktigt i akuta situationer som vattenläckage, stopp i avlopp eller problem med varmvattenberedare.

   Det är dock viktigt att notera att inte alla rörmokare erbjuder dygnet runt-service. Det bästa sättet att veta om en specifik rörmokare är tillgänglig 24/7 är att kontakta dem direkt och fråga om deras serviceutbud och tillgänglighet. De kan ge dig information om deras arbetstider, akutjour och hur du kan nå dem vid behov.

   När du kontaktar en rörmokare angående ett akut problem, var tydlig med situationen och beskriv problemet så noggrant som möjligt. Det hjälper dem att bedöma prioritet och sätta upp en plan för att komma till din plats så snabbt som möjligt.

   Så, ja, det är möjligt att hitta rörmokare som är tillgängliga 24/7 för att hjälpa dig med akuta VVS-problem. Se till att ha kontaktuppgifterna till en pålitlig rörmokare med dygnet runt-service till hands för att vara förberedd vid eventuella nödsituationer.

 5. Hur används ROT-avdrag?

  • ROT-avdraget (Reparations-, Ombyggnads- och Tillbyggnadsavdraget) är en skattereduktion som kan användas i Sverige för att minska kostnaderna för vissa renoverings- och byggprojekt i hemmet. Här är några viktiga punkter om hur ROT-avdraget fungerar:

   • Berättigade arbeten ROT-avdraget kan användas för arbetskostnader i samband med reparationer, ombyggnader och tillbyggnader i bostäder, fritidshus eller hyresrätter. Exempel på arbeten som kan vara berättigade inkluderar renovering av kök, badrum, fasader, tak, VVS-installationer och elarbeten.

   • Skattereduktion Med ROT-avdraget kan du dra av en del av arbetskostnaderna för det berättigade arbetet från din totala skatteskuld. Avdraget är 30% av arbetskostnaderna, upp till ett takbelopp. Takbeloppet varierar beroende på vilket år och typ av fastighet det gäller. Kontrollera de senaste uppgifterna från Skatteverket för att få korrekt information om takbeloppet.

   • Registrerade företag För att kunna använda ROT-avdraget måste arbetet utföras av ett företag som är registrerat för F-skatt hos Skatteverket. Det är viktigt att säkerställa att företaget du anlitar är godkänt för att kunna dra nytta av avdraget.

   • Deklaration och fakturor För att använda ROT-avdraget måste du deklarera det i din inkomstdeklaration och bifoga fakturor och betalningsbevis för det utförda arbetet. Fakturorna måste innehålla viss information, såsom ditt personnummer, fastighetsbeteckning, företagets F-skattsedelnummer och specificerade arbetskostnader.

   • Årlig gräns Det finns en årlig gräns för ROT-avdraget, vilket innebär att du inte kan få avdrag för mer än ett visst belopp per år. Kontrollera den aktuella gränsen från Skatteverket för att hålla dig informerad.

   Det är viktigt att notera att ROT-avdraget inte kan användas för materialkostnader utan endast för arbetskostnader. Dessutom kan det finnas vissa undantag och regler som gäller beroende på specifika situationer. Det är alltid rekommenderat att kontrollera de senaste riktlinjerna från Skatteverket eller rådgöra med en skatteexpert för att få korrekt och uppdaterad information om hur ROT-avdraget kan användas i ditt fall.

 6. Vad är VVS?

  • VVS står för "Värme, Ventilation och Sanitet" och är en förkortning som används för att beskriva olika typer av installationer och system inom området för värme, kyla, ventilation och vattenförsörjning i byggnader. Här är en kort beskrivning av vad varje del av VVS innebär:

   • Värme Värme inom VVS-området handlar om att skapa och upprätthålla en bekväm inomhusmiljö genom att använda olika typer av värmesystem. Det kan inkludera installation av värmepumpar, pannor, radiatorer och golvvärme för att ge uppvärmning till byggnader.

   • Ventilation Ventilation är processen att utbyta luft inomhus för att hålla en god luftkvalitet och reglera temperatur och fuktighet. Det kan involvera installation av ventilationsanläggningar, fläktar, kanaler och luftbehandlingsenheter för att förbättra luftcirkulationen och avlägsna föroreningar från inomhusmiljön.

   • Sanitet Sanitet i VVS-sammanhang handlar om vatten- och avloppssystem. Det inkluderar installation av rörledningar, kranar, toaletter, handfat, duschar och avloppssystem för att säkerställa att rent vatten levereras till byggnader och att avlopp avlägsnas på ett effektivt sätt.

   VVS-installationer och system är avgörande för att skapa en bekväm, hälsosam och säker inomhusmiljö i både bostäder och kommersiella byggnader. Rörmokare och VVS-tekniker är specialister som arbetar med design, installation, reparation och underhåll av dessa system för att säkerställa deras optimala funktion och prestanda.

 7. Vad är ett auktoriserat VVS-företag?

  • Ett auktoriserat VVS-företag är en rörmokarfirma eller VVS-entreprenör som har erhållit auktorisation eller behörighet från en erkänd myndighet eller organisation inom VVS-branschen. Auktorisationen bekräftar att företaget uppfyller specifika kriterier och standarder för kompetens, kvalitet och professionalism inom VVS-området. Här är några viktiga aspekter att överväga om ett företag är auktoriserat:

   • Kompetens och utbildning Ett auktoriserat VVS-företag har oftast anställda som har genomgått relevant utbildning och har nödvändig kompetens för att utföra VVS-arbeten på ett professionellt och säkert sätt. De kan ha certifierade rörmokare eller VVS-tekniker som är kunniga inom sitt område.

   • Kvalitetsstandarder Auktoriserade VVS-företag förväntas följa branschstandarder och riktlinjer för att säkerställa att deras arbete är av hög kvalitet. De kan vara förpliktade att följa specifika riktlinjer och bestämmelser som fastställs av auktorisationsorganet för att skydda kundernas intressen och säkerställa att arbetet utförs korrekt.

   • Etik och professionalism Auktoriserade VVS-företag är oftast förpliktigade att följa en uppförandekod och etiska normer som fastställts av auktorisationsorganet. Detta inkluderar att behandla kunderna på ett respektfullt sätt, vara ärliga och transparenta i sin kommunikation samt att agera professionellt genom hela processen.

   • Garantier och försäkringar Vissa auktorisationsorgan kan kräva att auktoriserade VVS-företag erbjuder garantier för sitt arbete eller har nödvändiga försäkringar för att skydda både företaget och kunden i händelse av eventuella skador eller problem.

   Att anlita ett auktoriserat VVS-företag kan ge dig trygghet och försäkra dig om att du får professionell service av hög kvalitet. Det är alltid rekommenderat att kontrollera auktorisationsstatusen för ett VVS-företag och deras referenser innan du anlitar dem för att utföra VVS-arbeten i ditt hem eller på din fastighet.

 8. Varför ska man anlita en rörmokare?

  • Att anlita en rörmokare kan vara fördelaktigt av flera skäl:

   • Expertkunskap Rörmokare är specialiserade på VVS-arbeten och har djup kunskap och erfarenhet inom området. De har utbildning och kompetens för att utföra olika typer av installationer, reparationer och underhåll av VVS-system. Genom att anlita en rörmokare får du tillgång till deras expertis och förmåga att identifiera och lösa problem på ett effektivt sätt.

   • Professionellt arbete Rörmokare utför sina uppdrag med professionalism och noggrannhet. De har rätt verktyg, utrustning och kunskap för att utföra arbetet på ett korrekt sätt. Genom att anlita en rörmokare kan du vara trygg i att arbetet utförs enligt branschstandarder och att kvaliteten på utfört arbete är hög.

   • Tids- och kostnadseffektivitet Att försöka utföra VVS-arbeten på egen hand kan vara tidskrävande och riskabelt om man inte har tillräcklig kunskap. En erfaren rörmokare kan snabbt identifiera och lösa problem, vilket sparar tid och minskar risken för felaktiga reparationer. Dessutom kan en rörmokare hjälpa till att minska kostnader genom att använda rätt material och metoder för att undvika dyra misstag.

   • Säkerhet och efterlevnad VVS-system involverar vatten, gas och andra potentiellt farliga element. Att anlita en rörmokare garanterar att arbetet utförs på ett säkert sätt och att eventuella risker minimeras. Rörmokare är medvetna om de relevanta säkerhetsföreskrifterna och efterlevnadsstandarderna och kan se till att ditt VVS-system är installerat eller reparerat i enlighet med gällande regler och bestämmelser.

   • Långsiktig lösning Genom att anlita en rörmokare kan du förvänta dig en hållbar och långsiktig lösning på dina VVS-problem. Rörmokare använder högkvalitativa material och metoder för att säkerställa att arbetet utförs på ett sätt som minimerar risken för framtida problem. Detta kan spara dig tid, pengar och oro på lång sikt.

   Sammanfattningsvis kan anlitandet av en rörmokare ge dig expertis, pålitligt arbete, tidsbesparingar, säkerhet och långsiktiga lösningar för dina VVS-behov. Det är alltid rekommenderat att anlita en professionell rörmokare för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar korrekt och för att undvika potentiella problem i framtiden.